http://itanalyst.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/ita_head_1gk-is-90.pnglink
http://itanalyst.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/ita_head_2gk-is-90.pnglink
http://itanalyst.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/ita_head_3gk-is-90.pnglink
http://itanalyst.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/ita_head_4gk-is-90.pnglink
«
»
Ön itt van: Home Uncategorised Köszöntő

IT fejlesztési igényed van? Mi megkeressük számodra a legjobb megoldást!

Tanácsot kérnél egy szakembertől? Konzulenseink válaszolnak!

Csökkentenéd kiadásaid? Jó helyen jársz!

Az IT Analyst Solutions Kft. informatikai fejlesztések koordinálására és megvalósítására szakosodott vállalkozás. Tevékenysége az igényfelméréstől, a megvalósításig, a teljes fejlesztési folyamatra vagy annak részfeladataira (mint például: üzleti elemzés, tervezés, projektvezetés, szervezés, programfejlesztés, tesztelés, támogatás, verziókezelés, utógondozás, visszamérés) terjed ki, a megrendelő érdekeinek maximális képviselete érdekében.

Partnerkapcsolatainkban a megbízhatóságra helyezzük a hangsúlyt. Egyértelmű feladatmegfogalmazás, képességeinknek megfelelő vállalások és annak maradéktalan teljesítése jellemzi munkánkat, amelyet kiszámítható és jól tervezhető költségek mellett végzünk.

Szolgáltatásainkat magas szakmai színvonal, a legújabb technológiai megoldások iránti elkötelezettség, valamint a gyors reagálás jellemzi.

Munkatársaink jól képzett szakemberek, akik az informatika több szakterületén rendelkeznek speciális képesítéssel és gyakorlattal (így példáúl: adatbázis tervezés és fejlesztés, szoftver architektúra- és design-tervezés, programfejlesztés és kódelemzés, rendszerszervezés és projektvezetés, tesztelés és telepítés, verziókezelés és támogatás, valamint informatikai szervezetek vezetése, válságkezelés).


Az IT Analyst Solutions Kft. szolgáltatásait azoknak ajánljuk, akik informatikai fejlesztési igényeikre keresnek megbízható, szakmailag megalapozott megoldásokat.